Tapahtumat

BRANCHES‐hanke järjestää ”Pohjois-Suomen metsäbiotalouden edistäminen” työpajaseminaarin 14.3.2023 Rovaniemellä.

Työpajaseminaarin tavoitteena on luoda konkreettisia suunnitelmia alueen mahdollisuuksien hyödyntämiseksi ja mahdollisten uhkien välttämiseksi. Työpajassa käydään lävitse asiantuntijoiden esityksiä ja paneelikeskustelua aihepiiristä.

Tilaisuus on suunnattu metsäbiotalouden parissa työskenteleville toimijoille, tutkijoille ja yrityksille. Haluamme nostaa esiin aluekehittämisen ajankohtaisia näkökulmia. Tilaisuus on suomenkielinen ja maksuton, ja myös etänä voi osallistua.

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ!


NURMESTA BISNESTÄ KASVILLE -webinaari 22.3.2023

Webinaarin tavoitteena on tuoda esiin nurmituotannon mahdollisuuksia erityisesti kasvintuotantotiloille. Tilaisuus tuo monipuolisesti esiin eri ansaintamalleja ja hyötyjä, joita tiloille on nurmituotannosta. Webinaarissa on alan asiantuntijoiden puheenvuoroja niin MTK:lta, ProAgrialta kuin Maa- ja metsätalousministeriöstäkin. Yrityspuheenvuoroja pitää Esko Rissanen nurmia hyödyntävän biokaasulaitoksen näkökulmasta ja Risto Uusitalo Golden Fieldsiltä. Webinaariin on varattu aikaa myös yhteiselle keskustelulle ja kysymyksille.

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ!